Haarlemse Vaardagen, september 2007

Het Spaarne is in Haarlem een begrip. Het is de rivier die de vroegere Haarlemmermeer verbond met de Noordzee. Nu verzorgt hij de afwatering van de ringvaart om de ingepolderde Haarlemmermeer en mondt via een sluis in Spaarndam uit in het Noordzeekanaal. Het Spaarne is een gewilde passage voor zowel vrachtboten als voor de pleziervaart. In Haarlem worden regelmatig "VAARDAGEN" georganiseerd, waarop veel bijzondere, nostalgische en antieke vaartuigen de stad aandoen en er samen met de vele aktiviteiten aan het Spaarne een groot feest van maken. Een impressie hiervan is te vinden op deze site.

audiovisuele producties

Kwint Productions heeft een jarenlange ervaring op het gebied van advisering, ondersteuning en uitvoering van audiovisuele producties en presentaties. Kenmerk van deze producties is dat op de eerste plaats gekeken wordt naar de wens van de opdrachtgever en de boodschap die hij of zij te vertellen heeft. Op grond van dit overleg wordt gekozen voor het medium dat het beste kan worden toegepast om de doelgroep te bereiken. Eventueel worden projecten gezamenlijk ontwikkeld. Opdrachten worden vervolgens in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd en tijdens de uitvoering voortdurend getoetst.

Wij werken vooral in het lowbudget gebied. Met eenvoudige middelen willen wij een zo goed mogelijk product maken tegen een acceptabele prijs. Hierdoor kunnen ook projecten met een laag budget worden uitgevoerd. Dit is zeer aantrekkelijk voor maatschappelijke instellingen, die graag de beschikking hebben over voorlichtingsfilms, fotoreportages, videoverslagen of instructieve programma's. Wij kunnen deze alle produceren en maken daarbij gebruik van een groot aantal mensen, die vertrouwd zijn met onze manier van werken.

Voor een overzicht van enkele videoproducties, die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt, verwijzen wij naar een volgende pagina. De producties zijn alle opgenomen op Hi-8 en S-VHS en gemonteerd op S-VHS. Onze nieuwste producties worden digitaal opgenomen en afgewerkt. 

Maar het is ook mogelijk een project op te zetten dat geproduceerd wordt op basis van fotografie, zoals een fototentoonstelling, een diaserie, fotoboek of PowerPoint presentatie. Of een combinatie daarvan, bijvoorbeeld uitgevoerd op een Cd-rom. Bij gebruik van fotografie kunnen wij bovendien putten uit een groot bestand van archiefbeelden.


INTERNET-SERVICES

Voor het bouwen van websites en het registreren van domeinnamen overal ter wereld werken wij nauw samen met een klein, maar betrouwbaar internetbedrijf. Wij proberen bij het maken van een site zoveel mogelijk het karakter en de bijzonderheden van de opdrachtgever in de site tot uitdrukking te brengen. Daarom stellen wij een goed contract afhankelijk van een goed contact. Het verlenen van een goede service staat hoog in het vaandel, waarbij wij de kosten steeds zo laag mogelijk proberen te houden. Daarom werken wij vooral met enthousiaste, creatieve mensen, voor wie iedere opdracht een nieuwe uitdaging is om tevredenheid te oogsten

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw Internet presentatie!

De Internet site wordt ontworpen en opgebouwd in voortdurend overleg, aanpassingen aan bijzondere wensen kunnen praktisch la minute worden uitgevoerd (binnen redelijke termijnen). Updates, bijvoorbeeld aanbieden van een nieuwe collectie, prijswijzigingen, agenda en dergelijke kunnen binnen zeer korte tijd op de betreffende site gepresenteerd worden.

av-produktie - beeldkommunikatie - internet
Spaarnwouderstraat 73 - 2011 AC Haarlem
Telefoon 023 5357470 - 0624198611
e-post: harrykes@kwint.nl

ook voor Internet-services, home page-editing, image-building en advertising